PER NE

 

Megasport Prishtinë - numër 1 për paisje dhe veshëmbathje sportive. Me dyqanin në qendër të Prishtinës Megasport mban produktet e firmave më të mëdha europiane dhe botërore.

 

Ejani dhe zgjedhni produktet tona nga të gjitha moshat, për fëmijë dhe të rritur, nga corapët deri tek teshat e skijimit, nga patika deri te cokulla,etj.


Veshëmbathjet dhe Paisjet Sportive -


Te ne mund t'i gjeni edhe të gjitha llojet e veshëmbathjeve sportive: "brandname" ndresa futbolli e basketbolli, xhaketa dimërore, trenerka, komplet paketin për skijatorë profesionist: çizmet, markerat, dërrasat, helmetën, teshat e syzet, pastaj topa origjinal për: pingpong, tenis, fotball, handball, basketball, kupa origjinale të të gjitha llojeve, çanta për sportist, dorëza boksi dhe portieri, reketa ping-pongu e tenisi, tavolinë për pingpong, të gjitha llojet e tegave e tjerë e tjerë.

 

Ejani dhe binduni me kualitetin e produkteve tona.

© 2011 Megasport.org | Produktet | Lidhje | Kontakti | Per ne


Materialet të paraqitura në faqe janë prodhim i Megasport. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet
në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Megasport.